Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Zöldek könyve © - Interaktív tartalmak

Nézze meg, hogy mit rejt a könyvben található QR kód!

Zöldek könyve © - interaktív tartalmak

Szeretettel köszöntjük Önöket a Zöldek könyve © interaktív tartalmi világában!

Amennyiben itt járnak, sikerrel letudták olvasni a könyvben található QR kódot, vagy egyszerűen csak a híreink közé "tévedtek".

Bárhogyis történt, kellemes olvasást kívánunk! - Füleki Dávid és a zoldfejlesztes.com csapata.

Útirány Webmédia Bt.

Az Útirány nem csak a webfejlesztés egyik legmeghatározóbb társasága, hanem a hazai turizmus legkiemelkedőbb blokkja. Éppen ezért nekik is, mint világjárók... fontos, hogy a környezetünk tiszta és egészséges legyen!

Érdemes figyelni a tevékenységeiket, hiszen nagyon szép tájakról és rendezvényekről tudósítanak.

A zoldfejlesztes.com-ot az ő egyik fejlesztőjük ( Varga Pál ) készítette és az Útirány biztosítja számunkra a további ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat is.

Támogató fájuk is van tőlünk és reklámjuk is van nálunk. Ők mindenképpen tesznek a Földért, igazi zöldkedvelők! :)

utirany.hu

Hári Antal - Sky Way

Anti egy nagyon nemes projektet futtat. Nem elég, hogy ő maga is pénzt tett a projekt megvalósulásába, de további részvényesek felkutatását és mentorálását is végzi. Anti a Sky Way nagy segítője, hiszen több portálon is dolgozik már, a projekt sikere érdekében. 

Maga a Sky Way egy húrvasút technológián alapuló, infrastruktúrális fejlesztést kezdeményezett. Ez a technológia vissza adja a Földet az élővilág számára és az egekbe emeli az utat.

Ez még nem minden... Antinak a mai napig van nálunk élő reklám kampánya, így ő is többszörösen esz a Földért!

skyway.hariantal.eu

Mészáros István - Életközpont

Mészáros István szintén tett a Földért. Nem csak, hogy reklámja van nálunk és ezzel a mi munkásságunkat "viszi tovább", de még Támogató fája is van tőlünk. Egyébként ez a kis facsemete annak idején a saját háza elé lett ültetve. Azóta is nagyon szép dísze a kertnek. Nem hiába... Istvánnak fontos az élet, ezért ő globális mértékben is tesz érte!

facebook.com/eletkozpont.bekescsaba

Vass-Nyakas Kft - Acélcsarnok

A Vass-Nyakas Kft egy igazi Föld kímélő építőipari cég. Ezek a cégek általában nem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz a Föld sorsa, miután mindent le -és beépítettek. 

A Vass-Nyakas Kft ezzel ellentétben foglalkozik a kérdéssel. Egyrészt kampányt indítottak nálunk, másrészt saját belső zöldesítési projektet is terveznek, ami lassan ( 2017 - 2018 ) már megvalósulni látszik.

Ők mindenképpen tesznek a Földért!

vassnyakas.hu

Rollingfest - Bánhegyi Gábor

Idén ( 2017 ) került megrendezésre a második gurulós Rollingfest fesztivál is. Gábor és a Rollingfest nagyon sokat tesz a Földünk jólétéért. Először pár szóban beszélnék arról, hogy mi is az a Rollingfest.

A Rollingfest egy gurulós, sporteszközösöket összefogó sport fesztivál. Bicikli, roller, görkori, gördeszka, mind-mind játszik a Rollingfest rendezvényeken. 

A legelső Rollingfest, "Rolling at Night" néven zajlott. Ez egy éjszakai, világítós fesztivál volt. Ledekkel, neonokkal, tüzijátékokkal és egyéb világító, villogó eszközökkel kísérve gurultuk körbe a Velencei-tavat. Hatalmas élmény volt, de nem az utolsó! 

A második Rollingfest már nappal történt, "Guruljunk az autómentesebb napért!" címmel.

A fesztivál, nevéből adódóan is egy környezettudatos kezdeményezés, de ez még nem is minden...

Gáborral egy olyan megállapodást kötöttünk, melyben az első 500 Rollingfest-re regisztrált nevező Juhar csemetéket igényelhet tőlünk. Ebből egyébként több sikeres fa átadás meg is történt már. Továbbá a Rollingfest-nek is futó kampánya van nálunk.

Így ő is többszörösen tesz a Földért!

rollingfest.com

Táncsics Mihány Általános Iskola - jenői tagintézménye

Ha nekem választanom kéne, hogy a gyerekeimet milyen iskolába irassam, akkor azt biztosan egy olyan iskolába tenném, ami környezettudatos példát mutat.

A Táncsics Mihány Általános Iskola nem csak beszél, de tesz is. 

Belső zöldesítési munkálataikról készült videót a facebook.com/zoldfejlesztesiprogram oldalán láthatják.

Mai napig futó kampányuk mellett, ők körbe ültették az iskola udvarát. Nagyon büszke vagyok rájuk!

iskola@jeno.hu

Holnap Magazin

A Holnap Magazin egy minőségi kúltúrát nyújtó szórakozási, müvelődési lehetőség. Nem csak a nálunk futó kampányukkal, hanem az online megjelenési formájukkal is tesznek a Földért.

holnapmagazin.hu

 

 

 

Kata Nails - Kata kézápolás és műkörömépítés

Az ápolt kéz ma már nem kiváltság, elérhető minden igényes férfi és nő számára!
Kata egy képzett, okleveles, lelkesen és szépen dolgozó körmös. Mindezt munkái is bizonyítják. Nem csak azzal tesz a Földért, hogy nálunk reklámoz, de a természetes alapanyagú kozmetikai szerek előnyben részesítése mellett ő még a GreenDiscount programunkhoz is csatlakozott. Többszörösen is tesz a környezetért, igazi zöldkedvelő partnerünk. 
Nézze meg oldalát facebookon és foglaljon időpontot bátran! 

(70) 354 4230
molnar.kata.judit@gmail.com

https://www.facebook.com/katanails09/

 

 

Szeretne ide kerülni? Semmi akadálya.
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegyünk együtt a Földért!

06 30 73 10 767
info@zoldfejlesztes.com

2017.10.01.